lördag 1 juni 2013

WyWallet hatar pandor


P3 rapporterade idag att WyWallet, a.k.a satans lösning på mobilbetalningar, backar och att man återigen skall kunna betala exempelvis spårvagnsbiljetten med ett vanligt sms. Härligt... Det var en lyckad satsning det där. Telebolagen slog sina jävligt okloka huvuden ihop och skulle genom tvång få oss att använda deras nya tjänst. Kommer ihåg när jag i våras skulle köpa sms-biljett vid några tillfällen. Det var i övergångsperioden när vanlig sms-biljett var på väg att förbjudas. Proceduren såg ut som följer:

1) Sms-biljett beställdes.
2) Efter några sekunder fick du biljetten från Västtrafik.
3) Efter ytterligare några sekunder fick du ett hos-sms från Västtrafik som sa att du snart inte kunde köpa biljett på tidigare vis.
4) Efter ytterligare några sekunder fick du ett sms från W(h)yWallet som sa att du visst kunde köpa sms-biljett ett tag till.
5) Du stängde av telefonen och mediterade över vilka som var störst idioter; Västtrafik eller WyWallet.

De hade alltså redan då lite svårt att bestämma sig, var inte i harmoni med sin omgivning. Vad jag förstår blev det trots allt WW som gällde efter det. Tills nu då. Nu visade det sig nämligen att välgörenhetsorganisationerna inte är jättenöjda med WW. Varför? Deras sms-donationer har minskat. Med 92 %. Cirka. Så fuck you, svältande barn och hotade pandor. Borra era egna brunnar och ni pandor får väl se till att bli lite mer alerta istället för att sitta och suga på ert jävla bambu.

Bra tänkt och utmärkt genomfört. - Så du vill donera 50 kr till Världsnaturfonden genom ett sms? Tack så mycket. Som straff för din välvilja behöver du bara skapa ett konto hos oss på WyWallet, registrera alla dina uppgifter och sedan på ett enkelt sätt föra över pengar från ditt bankkonto innan du kan genomföra din donation. Sure beats the old mobilfaktura ey?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar