söndag 17 mars 2013

Veckan i bilder - Näthat, bacon och demonapa

Det är ganska fascinerande hur lätt det är att provocera beliebers... Nästan lika fascinerande som att termen belieber finns. Hur jävla svagbegåvad behöver man vara för att nå en sådan besatthet? Det är nog dags att damma av psykologiböckerna och göra en djupdykning i ämnet.

 Åh, Gamereactor... Vad skulle jag göra utan ert blogforum? Den dagliga tarmtömningen skulle inte bli sig lik om jag inte fick ögna igenom alla klokheter som finns arkiverade. Ställer mig dock frågande till om bacon är så överexponerat som försöker antydas ovan? Förekommer det så mycket bacon-baserad dialog i tv-serier?


Ovanstående apa (?) huserar på Universeum. Titta noga på ansiktet så att ni i framtida mardrömmar snabbt kan känna igen det. I början av regnskogs-rutten skuttade det runt en massa söta svarta mini- apor. Längst ned i hörnet vid utgången stötte vi på stackaren ovan. Utstött och mer skygg med ett ansikte bara en apmor kan älska. Låt oss också ta en titt på honom i profil:

 Nej, det är inget dåligt photoshop-projekt inspirerat av Dr. Moreau. Kaninkropp, kattsvans och ett ytterst oproportionerligt litet demonhuvud? Check, check and check. Gud hade några djurdelar över efter dag sex och presto... Notera även den nitbelagda s/m- dildon som sticker ut ur väggen bakom honom på den första bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar